FIZETÉS/SZÁLLÍTÁS/JÓTÁLLÁSMINŐSÉG

A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhatnak azonban problémák, ezért – hogy nyugodtan és kockázatmentesen rendelhess - minden nálunk vásárolt termék meghibásodása esetén az áru a megadott garanciális (3 hónap) időn belül kicserélésre vagy költségmentesen megjavításra kerül.

Bárminemű problémát (garanciális, szavatossági kérdések - termékcsere, javítás, jóváírás stb.) vevőszolgálatunknál tudod intézni (e-mail: ugyfelszolgalat@maplin.hu )

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Megrendelésed követően rendszerünk automatikus emailt küld neked a megrendelés részleteiről és a befizetés folyamatáról.

Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kapsz e-mailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: (e-mail: ugyfelszolgalat@maplin.hu ) és ne felejtsd ki a megrendelés számát. Ha ez után sem érkezik válasz, kérjük próbáld meg egy másik e-mail címről.

Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket illetve egyebeket NEM!

Átutalásnál az automatikus emailban küldött referencia számot feltétlenül add meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelésed illetve nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni illetve Téged sem tudunk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!

Fizetés/szállítás:

Minden terméket INGYEN szállítunk.

Átvétel: 

Azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától (és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz), szállítási költséget kell fizetniük 390-1300 ft. közötti értékben, fedezve az okozott veszteségeket. Ha pénz visszatérítésre kerül sor, a szállítási költség levonásra kerül. A termék átvétele a Te felelősséged!

A szállítási idő: 

7-14 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-60 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!

Ha nem érkezik meg a termék 60 munkanapon belül, rendeléstől számítva 3 hónapon belül mindenképpen jelezze, ezután sajnos segíteni nem tudunk!

A termékeket ázsiai raktárainkból küldjük.

A vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék!

Ez esetben kérjük jelezd felénk, hogy megoldást találhassunk a problémára!

A termék akkor tekinthető elveszettnek, ha 60 munkanapon belül nem érkezik meg.

Kérjük a hétvégét ne számold bele.

A 60 munkanapot mindenképp ki kell várni!

A szállítási idő nem a megrendelés napjától értendő, hanem a szállítás napjától!

Szállítóink a megrendelt termékeket gondosan becsomagolva postázzák.

Az internetes megrendelésekkel kapcsolatban, állapotukról a ugyfelszolgalat@maplin.hu lehet érdeklődni.

Jótállás: 

3 hónapos jótállást vállalunk!

Az ennél hosszabb jótállási időt az adott terméknél külön jelöljük. Jótállásunk csak a szakszerűen használt, külsőleg sértetlen, és a Redbay LTD. számlájával igazolt termékekre érvényes. A jótállási idő kezdete a termék átvételének dátuma. Amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegyként is szolgál. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályok szerinti szavatossági időt vállalunk.

Hibás teljesítés esetén, a vonatkozó jogszabályok szerinti határidőn belül a megrendelő elsősorban a termék kijavítását, kicserélését, másodsorban a termék árának leszállítását kérheti, illetve elállási jogát gyakorolhatja, ha a termék kijavítására vagy kicserélésére nincs lehetőség.

Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.

A jótállás csak a külső csomagolás (boríték) megőrzése mellett érvényesíthető. 

Az összes termék megérkezéséig minden csomagolást meg KELL őrizni, ellenkező esetben nem tudunk segíteni semmilyen reklamáció esetén!

Számlázás: 

Az elektronikus számlát (pdf formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.

Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérjük fordulj hozzánk bátran, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradj!

Előfordulhat, hogy különböző termékeket külön raktárkészletből küldjük, ezért külön küldeményben érkeznek meg.

Nagy kereslet esetén egyes termékeknél készlethiány keletkezhet, így előfordulhat, hogy a megrendelt terméket csak később tudjuk szállítani vagy végleg kiárusítottuk. Erről külön értesítőben minden esetben tájékoztatást adunk.

Az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően tájékoztatjuk, hogy név- és lakcím adataid rendelés esetén címlistánkon elhelyezzük és ezt követően nyilvántartjuk. Ezeket az adatokat kizárólag ajánlattevői tevékenységünkhöz használjuk fel. Neved és címed nyilvántartásához való hozzájárulását, azok cégünk által történő felhasználhatóságát mindaddig folyamatosnak tekintjük, amíg írásban nem kéred azok törlését.

Az maplin.hu weboldalunkon található esetleges hibákért, tévedésekért - hibás rendelési szám, kép, leírás vagy ármegjelölés - felelősséget nem vállalunk.

Kellemes Vásárlást Kívánunk!